Hero and Heroin saya

cerita kartun dulu kini dan selamanya !


hye guys! tengah - tengah menjelang final exam ni, tengok kartun memang seronok kan? kali ni usema nak kongsi cerita cerita yang menjadi peneman usema tatkala kesunyian + sedih sikit sikit + stress memanjang.. 

1.  DORAEMON
first thing yang usema ingat bila tengok cerita ni kan, dulu kecik kecik selalu tanya ma kenapa setiap episod diorang pakai baju same je.. Ma cuma gelak je.. haish..and then yang paling best mesti lagu dia kan?

2. SHIN CHAN

tiap kali tengok cerita ni pulak, mesti rasa geram kat budak kecik + pendek + kepala besar ni sebab gatal dan sangat nakal !

3.  JIMMY NEUTRON
ni pulak time petang - petang .. layan je.. terutama SHIN.. 

4.  TOM and JERRY
Tom asyik stress je kan dengan Jerry? ^_^

okay.. itu sahaja perkongsia pagi ini.. bye bye 

Sharing is Caring kan ? ^_^

2 comments:

Ainur Athikah said...

Seronok je kan tengok kartun. Paling tak suka bila asyik ulang episod yang sama. Tapi tercongok jugak duduk depan tv. Hihihi. ^_^

usema eusoff said...

haah kan.. hahaha.. tapi best.. sebab comel je kan? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...